Elektrotechniek

CQ-Installatie uw technisch installateur

Als totaal installateur kunt u bij CQ-Installaties terecht voor het maken maken naar een compleet nieuwe installaties voor bijvoorbeeld uw woning of kantoor. Voor het vernieuwen van uw groepenkast, het verplaatsen van stopcontacten tot aan het plaatsen van uw laadpaal.

Nieuwbouw & Renovatie

Bij elektrotechnische installaties in uw woning of bedrijfspand is het van belang dat het op de juiste manier functioneert. Hierbij staat dus de kwaliteit en veiligheid voorop. CQ-installaties helpt u hier bij door goed samen te werken met alle partijen. Door onze jarenlange ervaring zullen de werkzaamheden vakkundig voor u worden uitgevoerd.

Laadpalen

Bent opzoek naar een laadpaal voor uw elektrische auto bij u thuis of uw bedrijf? Er zijn verschillende laadpalen van verschilde fabrikanten te koop. De ene is een eenvoudige laadpalen zonder poespas. De andere heeft hoogwaardige laadstations met hoogstaande technische snufjes zoals het gebruik van loadbalancing, face recognition en WiFi.

Zonnepanelen (PV-installaties)

Zonnepanelen oftewel PV-installatie ( afkorting voor PhotoVoltaic ) is tegenwoordig meer regel dan uitzondering aan het worden. Met oog op verduurzaming en het besparen op de energie kosten kan een PV-installatie uitkomst bieden. Naast bouwkundige aspecten komen moet de huidige installatie natuurlijk aan een aantal eisen voldoen.

Elektrisch verwarmen

Infraroodverwarming wordt al geruime tijd gebruikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld kantoren en openbare ruimtes. Vanwege de voordelen van dit systeem zie je dit type verwarming echter ook steeds vaker terug in de woonomgeving in verschilde vormen en designs.

Service & onderhoud

Beheer en onderhoud is essentieel voor het goed functioneren van een werkende installatie. Hierin biedt CQ-Installaties een service met een persoonlijke aanpak. Met onze uitgebreide ervaring, hoge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen zorgen wij voor een zo goed mogelijke conditie en functioneren van uw installatie.

Klantreacties

Wat vinden onze klanten

Nieuwe groep installeren en kabel trekken

Werkt snel en netjes. Communiceert goed en komt afspraken na. De prijs was stevig, wat je in de
huidige schaarstemarkt moet accepteren omdat het al fijn is om uberhaupt een goede vakman
te kunnen boeken op een redelijke termijn.

Johan, Maastricht

Precies wat we zochten 🙂

In juli huis gekocht en op internet op zoek gegaan naar een elektricien. Quax kwam er als beste
uit. Meterkast en alle schakelmateriaal laten vervangen. Dat is zo goed bevallen dat ik hem
recent ook de tuin en garage heb laten doen. Heb hem ook aanbevolen aan kennissen waar hij
alle electra vervangen heeft in het hele huis.

Eric Lamberts, Stein

Contact opnemen

Adres

Schellegaard 6
6227 GB
Maastricht

Telefoon

043 234 0882

Website gebouwd door JSTMEDIA